Workshops och kurser

En workshop är en klass med fördjupning i ett ämne eller tema som pågår under en dag eller en helg. De flesta av våra workshops är anpassade för både nybörjare och erfarna yogautövare.  Vi erbjuder även kurser i yoga.

Workshops, klasser och kurser

Restorative yoga, yoga nidra och gong, 9 & 16/12

Restorative yoga är en återhämtande, mycket lugn form av yoga där vi vilar på bolster och kuddar och stoppar om oss med filtar. Tillsammans med Yoga Nidra, som är en guidad meditation, och ljudet av gongen kommer du in i djup avslappning och vila. Välkommen till en skön 1,5 timmes yoga där vi låter kroppen släppa taget om den lite tunga, mörka vintern.
Fredagarna den 9 och 16 december.

Julyinyoga
23/12, 17.00

Välkommen till årets Julyoga på Namayoga som i år har extra fokus på att släppa taget om julstress, spänningar och mörker.
Du kommer att bli guidad i yinyoga och meditation.
Klassen är en donationsklass där alla intäkter går till välgörande ändamål.
Rekommenderad donation från 100 kr. Fredagen den 23/12, 17.00

Nyårsyoga
31/12, 

En klass där vi går från dynamiska flöden för att sedan landa i  stillhet och en djupdykning i ditt eget inre universum. 

Klassen avslutas med en guidad meditation som låter kroppen släppa alla spänningar medan du är avslappnat medveten i sinnet, Yoga Nidra. Inga förkunskaper krävs. Kom som du är med det du har.

Klassen är en donationsklass där alla intäkter går till välgörande ändamål.
Rekommenderad donation från 100 kr.

Nyårsafton, 09.30