Våra yogaklasser

Vinyasa Flow

Vinyasa Flow yoga är en mjuk, dynamisk och flödande yogastil. Vinyasa yoga kopplar samman rörelser och andetag för att uppnå balans i kropp och själ. Klassen erbjuder en säker, väl sammansatt variation av yogapositioner utförda i en rytmisk takt. Klasserna är uppbyggda med en gradvis progression som systematiskt tar dig från en punkt till nästa i ett behagligt tempo. Det speciella med Vinyasa Flow är variationen i sekvenserna som du kommer att uppleva från klass till klass. Alla klasser kommer utmana dig och gör dig både starkare och smidigare. Klasserna hålls av Anna på tisdagar och Lena (in English) på torsdagar.

För dig som yoga förut!

Tisdagar och torsdagar 17.30-18.45
Boka

Mjuk yoga och meditation

En mjuk yogaklass som bygger på Hathayogans positioner. Asanas, andning och alignments kopplas samman för att skapa balans och välmående i kropp och själ. Klassen avslutas med andningsövning och meditation. Klassen hålls av Evelina. Passar alla!

Onsdagar 17.30-19.00
Boka

Yinyoga med gongavslappning

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.  Klassen avslutas med en gongavslappning. Klassen hålls av Björn. Passar alla!

Onsdagar 19.15-20.15
Boka


Dynamisk yoga
Dynamisk Yoga är en form av yoga med fokus på biomekanik - hälsosam rörelseteknik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning som ger näring och inspiration till själen. Denna klass är för dig som vill yoga i ett högre tempo med mer utmanande serier och asanas. Rörelsesekvenserna varierar från gång till gång beroende på vilket fokus vi har för klassen. Klassen hålls av Björn. 
För dig som yogat förut!

Söndagar 17.45-18.45
Boka

Mindful yoga

En lugn yogaklass där du guidas i meditativa, mjuka flöden i harmoni med dina andetag. Vi väcker våra kroppar och sinnen genom att vara i nuet, i mindfulness. Klassen går i ett lugnt tempo så den passar utmärkt för nybörjare men även för dig som vill yoga i ett lugnare tempo. Klassen hålls av Björn. 

Passar alla!

Lördagar 09.00-10.00
Boka

Yinyoga
Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. Klassen hålls av Björn.
Passar alla!

Söndagar 19.00-20.15
Boka