Våra yogaklasser

Restorative Yoga

Restorative yoga är en stressreducerande och återuppbyggande form av yoga där essensen är djup avslappning. Restorative Yoga är stillhet, kravlöst varande och vila. Vi använder kuddar och filtar för att skapa en skön ställning i varje position. Restorative Yoga kräver eller förväntar sig inget av dig. Du får vara precis som du är. Klassen hålls av Björn.

Passar alla!

Måndagar 19.00-20.00
Boka


Vinyasa Flow

Vinyasa Flow yoga är en mjuk, dynamisk och flödande yogastil. Vinyasa yoga kopplar samman rörelser och andetag för att uppnå balans i kropp och själ. Klassen erbjuder en säker, väl sammansatt variation av yogapositioner utförda i en rytmisk takt, ledd av Anna som är certifierad Vinyasa instruktör. Klasserna är uppbyggda med en gradvis progression som systematiskt tar dig från en punkt till nästa i ett behagligt tempo. Det speciella med Vinyasa Flow är variationen i sekvenserna som du kommer att uppleva från klass till klass. Alla klasser kommer utmana dig och gör dig både starkare och smidigare. Klassen hålls av Anna.

För dig som yoga förut!


Tisdagar 17.30-19.00
Boka


Mjuk yoga och meditation

En mjuk yogaklass som bygger på Hathayogans positioner. Asanas, andning och alignments kopplas samman för att skapa balans och välmående i kropp och själ. Klassen avslutas med andningsövning och meditation. Klassen hålls av Evelina. Passar alla!

Onsdagar 17.30-19.00
Boka


Yinyoga med gongavslappning

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.  Klassen avslutas med en gongavslappning. Klassen hålls av Björn. Passar alla!

Onsdagar 19.15-20.15
Boka


Dynamisk yoga
Dynamisk Yoga är en form av yoga med fokus på biomekanik - hälsosam rörelseteknik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning som ger näring och inspiration till själen. Denna klass är för dig som vill yoga i ett högre tempo med mer utmanande serier och asanas. Rörelsesekvenserna varierar från gång till gång beroende på vilket fokus vi har för klassen. Klassen hålls av Björn. 
För dig som yogat förut!

Torsdagar 19.00 och söndagar 17.30
Boka


Yinyang Yoga

En skön blandning av yin- och yangyoga. Vi börjar i lugna, stilla meditativa yinpositioner för att sedan komma in i mer flödande yangpositioner. En perfekt avslutning på veckan. Klassen hålls av Anna eller Björn. Passar alla!

Fredagar 16.45-18.00
Boka


Harmonisk yoga

En lugn, skön yogaklass där vi i mjuka flöden i harmoni med våra andetag väcker våra kroppar och sinnen. Klassen går i ett lugnt tempo så den passar utmärkt för nybörjare men även för dig som vill yoga i ett lugnare tempo. Klassen hålls av Björn. 

Passar alla!

Lördagar 09.00-10.00
Boka


Yinyoga
Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yindelar som bindvävnad, leder och ligament. De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. Klassen hålls av Björn. Passar alla!
Söndagar 19.00-20.15
Boka