Björn Svensson

Björn är utbildad inom Viryayoga. Han har fortbildat sig inom ISHTA-yoga i bland annat Yinyoga, Restorative Yoga och Yoga Nidra. Björn är registrerad yogalärare inom Yoga Alliance (RYT-200) sedan 2013.

Evelina Svensson

Evelina är utbildad i basmedicin, hälsorådgivare inom ayurveda samt i ayurvediska behandlingar och massage. Evelina har också studerat ISHTA-yoga (200 h) och är diplomerad yogalärare.

Anna Olofsson

Anna är certifierad Ashtanga-Vinyasa flow-instruktör utbildad i Indien. Hon håller vinyasa flow-klasser där andetag och rörelse går hand i hand och hon kan också leda den fysiskt utmanande Ashtangayogan. Sund teknik och kroppskontroll är sådant Anna brinner lite extra för.

Julia Snöljus

Julia är certifierad Sama Yoga lärare och är utbildad på Bali och i Sverige. Hon har också utbildning i womb yoga och håller ibland cirklar och retreats speciellt för kvinnor. Klasserna hon håller är en mjuk, intuitiv version av hatha yoga men också inspirerade av qi gong bland annat. Fokus är på acceptans och kärlek till dig själv. Julia har också studerat mycket Vedanta (yogans filosofi) och det är något hon brinner extra för.

Ida Örnberg

Ida är certifierad yogalärare, utbildad i Anusarainspirerad Hathayoga. Klasserna Ida håller är lugna och mjuka med fokus på att skapa rymd i både kropp och själ.