Priser

Drop-in 

200kr

Gäller alla ordinarie klasser

 Terminskort 

(gäller 7/1 2024 - 26/5 2024)

3900kr

Personligt kort. Yoga hur mycket du vill!

Gäller alla ordinarie klasser, köpt kort kan inte återbetalas eller bytas mot annan behandling eller produkt. Vid längre tids sjukdom kan kortet frysas.

Klippkort 6 gånger 

1000kr

 Gäller 12 månader
 
Gäller alla ordinarie klasser, köpt kort kan inte återbetalas eller bytas mot annan behandling eller produkt

Klippkort 12 gånger

1800kr

 Gäller 12 månader
 
Gäller alla ordinarie klasser, köpt kort kan inte återbetalas eller bytas mot annan behandling eller produkt

Vid avbokning

Om du ej kan komma på en bokad klass måste du avboka klassen. Om du avbokar på bokningssidan måste du göra det minst sex timmar innan klassens start. Får du förhinder tätare in på klassen så ring eller skicka ett sms till Björn 0735-015512 eller Evelina 0708-470496.

Dyker du inte upp eller hör av dig kommer det att utgå en faktura på 200kr för klassen samt faktureringsavgift, oavsett om du har klippkort eller presentkort. 

Student eller pensionär

Som student och pensionär har du 25% rabatt på alla ordinarie yogaklasser och klippkort samt det reducerade priset på 2995 kr för ett terminskort!
Gäller endast på ordinarie klasser.


Villkor och regler

Avbokningsregler
Om du ej kan komma på en bokad klass måste du avboka klassen. Om du avbokar på bokningssidan måste du göra det minst sex timmar innan klassens start. Får du förhinder tätare in på klassen så ring eller skicka ett sms till Björn 0735-015512 eller Evelina 0708-470496. Vid uteblivet besök eller sen avbokning utan kontakt med oss gör Namayoga en debitering på 200kr.
Vid Kurser/Workshops/Events  sker betalning med Klarna i samband med bokning och anmälan är bindande. Plats vid kurs/workshop/event kan överlåtas men ej återbetalas.

Ansvar och ansvarsfriskrivning
All träning sker på egen risk. Namayoga ansvarar inte för personskada som åsamkats utövare p.g.a. olycksfall eller till följd av annan utövare eller gästs agerande eller brist härpå. Varje utövare ansvarar själv för att deras hälsotillstånd är sådant att det utan risk kan deltaga i de aktiviteter som de väljer. Namayoga ansvarar inte för förluster p.g.a. stöld, inbrott eller av annan anledning eller för skador på utövare eller gästs tillhörigheter.