19 maj, 11.00-14.00

Breathwork

Välkommen till en resa djupt in i andetagets magi, en resa som öppnar dörren till frigörelse och transformation. Under våra breathwork-sessioner syresätter vi kroppen på ett sätt som går utöver det vanliga, fyller den med en ström av energi som vibrerar genom varje cell. Det är en upplevelse där vi inte bara andas in luft; vi andas in livet självt.


Jag som håller i den frigörande andningen är Pelle Sederkvist och representerar New Level Breathwork. Tillsammans med mina assistenter kommer vi skapa ett tryggt utrymme där du kommer få möjlighet att öka din livsenergi.


OM BREATHWORK

När vi tillåter denna ökade syresättning inträffar något magiskt. Starka känslor, som kanske har legat gömda och förtryckta, stiger upp till ytan. De är som gamla vänner som har väntat på att bli sedda och hörda. I andetagets dans får de utrymme att leva och andas, och det är här frigörelsen börjar.


Under sessionen kan du uppleva en kaskad av känslor – skratt som bubblar upp från djupet, tårar som renar själen, lycka som dansar med sorg, lust som flödar som en ström av liv. Det är som att själen talar genom andetaget, och vi välkomnar varje känsla som en del av den färgsprakande målning som utgör ditt inre landskap.


Frigörande andning är som en resa in i själens labyrint. Och när vi tillåter oss att navigera genom dessa känslomässiga korridorer, släpper vi taget om det som tynger oss. Blockeringar löses upp, och vi blir lättare, som om vi har släppt tyngden av det förflutna.


Effekterna av frigörande andning sträcker sig bortom själva sessionen. Många upplever ökad avslappning, som om spänningarna i kroppen har smält bort. Självmedvetenheten fördjupas, och du blir mer känslig för dina egna behov i livet. Ibland möts du av insikter och svar på de frågor som har snurrat i ditt sinne som en virvelvind.


Vi skapar en intim grupp, begränsat antal platser, där varje andetag blir en kollektiv resa in i det okända. Vi stöttar varandra, delar energin och skapar ett tryggt utrymme för varje deltagare att utforska sin egen inre värld. Så låt andetaget bli din guide, och låt frigörelsen bli din belöning.


Välkommen till en upplevelse där varje andetag är en nyckel till ditt eget inre rike av möjligheter att själv upptäcka.


SÄKRA DIN PLATS

För att säkra din plats Swisha 300:- till 123 138 64 57. Märk: Breathwork och datum.


Jag rekommenderar dig att ha på dig bekväma kläder som du lätt kan röra dig i. Ta även med vattenflaska.

Har du några frågor är du mycket välkommen att kontakta mig på 070-559 51 55 eller via e-post pelle.sederkvist@gmail.com 


Välkommen