Josephine Selander

Josephine är grundare till Nordiska Yogainstitutet och initiativtagare till viryayoga och rehabyoga. Josephine är E-RYT 500 (Experienced Registered Yoga Teacher) inom Yoga Alliance och utbildar yogalärare i Sverige, Norge, Spanien och Indien. Josephine har en masterexamen i idéhistoria och doktorerar i historia om hur buddhistiska praktiker implementerats i psykologin under 1900-talet. Hon har skrivit flera böcker om yoga och är aktuell med boken Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst, som hon skrivit med viryalärare och leg. Psykolog Gustav Jonsson.

Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.
Ulrica upptäckte meditation och yoga i USA under tidiga tonåren och har sedan dess fördjupat sitt intresse genom utbildningar och resor världen över. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda Personlig träning i yoga/skräddarsy yoga för individer. Hon räknas som en av Skandinaviens främsta pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.
 Nyfiken, modig, öppensinnad, rutinerad, intelligent, varm och generös är några av de ord man ofta hör beskriva Ulrica samt många uppskattar hennes entuasmerande, inspirerande och tydliga sätt att undervisa.

Philip Flow

Philips personliga utforskning av yoga började när han som ung resta igenom Sydamerika, Hans förändring igenom yogan blev en tydlig indikation på transformation som yogan kan medföra in i våra liv. Med sin starka bakgrund i gymnastik, kroppsmedvetenhet och långa resa med yoga, så säkerställer hans klasser ett lugn, en djupare närvaro och glädje.

Christopher Sigmond

Christopher Sigmond är multiinstrumentalist och workshopledare, som har rest jorden runt på 80 veckor, har över 600 högskolepoäng, tränar yoga och mediterar. Han älskar att erbjuda medveten dans med livemusik och hans främsta fokusområden är närvaro, klarhet och transformation.  https://www.facebook.com/christophersigmond

Klaus Blomster

Klaus har undervisat i qigong, tai chi och yoga, och använder sig av förståelse från flera discipliner för att skapa en holistisk syn på hälsa.Klaus utgår från en grund i naturvetenskap och shamanism och en förståelse att det finns en absolut naturkraft som genomsyrar allting. Målet är att balansera oss själva så att vi kommer i synkronisation med denna kraft, Tao eller Tai chi. För att uppnå en sådan balans krävs också en förståelse mellan de olika elementen och andra aspekter som finns inom oss själva, samt om de olika kropparna vi inhiberar: fysisk, energi, mental, intuitiv, och spirituell.
@ klauseinarblomster