Temaklasser

Under våren erbjuder vi temaklasser vissa fredagar. Klasserna ingår i de ordinarie klasserna så klippkort och terminskort gäller. Teman, datum och tider hittar du här nere.

Moving Yin

Moving yin är en mjuk och tillåtande form av yinyoga, där du bjuds in till att skapa rörelser före, under och efter positionen. Med hjälp av rörelserna kan du lättare vara inkännande och tillåtande mot din egen kropp.  

En kärleksförklaring till din rygg och ryggrad. Låt den här klassen ge dig vägledning i att sträcka ut och slappna av i ryggens alla muskler. Hela kroppen hänger ihop med ryggen, så att ge den tid och uppmärksamhet är en god investering för hela kroppen. En yinyogaklass med fokus på att röra ryggraden i alla dess riktningar, så att musklerna som håller ryggen kan få sträckas ut och släppa på spänningar. Andetagen längtar efter en plats att röra på sig i i överkroppen, där bröstkorgen och ryggraden agerar som pelare och hållare av andetaget. Du kommer få arbeta med andrum genom att skapa mer frihet för ditt andetag.

Fredagen den 17 februari  18.00-19.15


Restorative Yoga

Restorative yoga är en meditativ och terapeutisk form av yoga som handlar om att slappna av och skapa återhämtning – fysiskt, mentalt och själsligt. Restorative yoga går ut på att låta kropp och sinne få vila och återhämta sig och utförs genom mjuka, stilla och avslappnande positioner som ger maximal avlastning.

Låt kroppen och dess nervsystem få landa i en skön vila. Ditt nervsystem behöver vila för att du ska få ork, energi och lust att utföra det du vill i ditt liv. En återkommande vila för kroppen hjälper den att känna igen den vilande formen och gör den trygg snabbare. Trygghet är en grund för att kroppen ska släppa på stress och skapa utrymme för mer mjukhet och mindre spänningar.

Fredagen den 3 mars 18.00-19.30