"In yin yoga there is time…lots of time: time to explore sensations, time to learn the appropriate depth for you in each posture, time to develop the habits of attending, noticing, and making appropriate decisions."

Bernie Clarke

Yinyogakurs

Välkommen till vår 5-veckors Yin Yoga-kurs, där vi utforskar den lugna och fördjupande världen av yinyoga. Under denna resa kommer du att upptäcka en balans mellan stillhet och rörelse, och lära dig att lyssna på din kropp på ett nytt sätt.

Denna 5-veckors Yin Yoga-kurs är öppen för alla nivåer, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Ta med dig ett öppet sinne och en vilja att utforska det inre landskapet av lugn och balans. Vi ser fram emot att dela denna resa med dig och stödja dig på vägen till ökad flexibilitet, inre lugn och välbefinnande.

Varje kropp är unik, och därför kommer vi att utforska anpassningar och variationer för varje position. Detta hjälper dig att skräddarsy din yinpraktik efter dina egna behov och utmaningar.
Yinyoga utforskar gränserna där motstånd uppstår, inte bara i den fysiska kroppen utan även emotionella och psykologiska 
gränser.
Kursen startar måndagen den 8 april 17.30.
Varje måndag till och med den 6 maj.
Investering för kursen är 950kr