Kundaliniyoga och Gravidyoga med Ulrika

Nu kommer jag, Ulrika, till Kalmar och Namayoga för att hålla Kundaliniyoga och Gravidyoga.

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker. Där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. Vi tränar vår närvaro i stunden, vilket får positiva effekter i vår övriga vardag. Yoga är till för alla, oavsett ålder, kön och rörlighet – anpassning är alltid möjlig utifrån dina förutsättningar. Vi gör ett yogapass och efter det får vi en skön stund för återhämtning då vi vilar, ibland till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Sedan avslutar vi med en meditation. Alla kan delta, nybörjare som erfarna, helt utan prestation.


Söndagen den 17 mars kl. 15.00-16.30. Unna dig denna stunden. Eller ge bort det till nån du tycker om. 150:-. Anmälan gör du till yogasense21@gmail.com

Gravidyoga
Det här är en stund för dig och ditt väntade barn. En stund i absolut lugn och ro, med ett inre fokus på barnet i magen, som ger dig en skön energi i kroppen efteråt. Gravidyogan kan verkligen ge dig en djupare upplevelse av din graviditet och förlossning. Många mammor har återkommit och berättat hur andnings- och fokuseringsteknikerna samt rörelserna var till stor hjälp under förlossningen. En bra start för det nya livet med bebisen!

Lördagen den 16 mars kl. 15-16:30. Unna dig denna stunden om du är gravid. Eller ge bort det till nån du känner som är gravid. 150:-. Anmälan gör du till yogasense21@gmail.com

Jag heter Ulrika Rhöse och bor idag i Stockholm. Är uppvuxen i Kalmar och så fort jag får möjlighet åker jag ”hem”. Förutom gravidyogan är jag även utbildad inom Kundalini- och medicinsk yoga med meditation i olika former. Men också yin-och restorative yoga för att finna lugnet. Yoga för sinne, kropp och själ tillsammans med andetaget.